Està basada en la pressió de certs punts reflexes en la planta dels peus mitjançant el qual estimulem el mecanisme autocuratiu del propi organisme, afavorint així l’equilibri i la sanació de la persona.

La Reflexoteràpia Podal és una tècnica mil·lenària, molt agradable que te el seu origen en la idea de que en els peus està representat, esquemàticament, tot el cos i els seus òrgans. Per mitjà del massatge, en zones concretes, s’influeix de forma reflexa en els corresponents òrgans interns estimulant el mecanisme autocuratiu del propi organisme..

La Reflexoteràpia Podal és un sistema que permet utilitzar al màxim els propis recursos per a equilibrar l’ organisme i per a que l’energia circuli més harmoniosament.

En definitiva, es tracta de millorar el funcionament fisiològic de tots els òrgans i sistemes del cos, ja que aquest massatge activa la circulació sanguínia, promou el desbloqueig dels impulsos nerviosos, produeix energia i calma l’estrès i la tensió, gràcies a això, qui rep el massatge posa en marxa les pròpies defenses naturals.

A més és un gran complement a altres teràpies.